Apie mus
Restoranas 4 nukelia į vaikystės atostogas prie jūros: kur kvepia pušynais ir sūriu jūros vandeniu. Kur žingsniuodamas smėlėtais miško takeliais, neatsispiri pajūrio žemuogių saldumui. Kiškio kopūstų rūgštumui. Aukščiausios pušies apkabinimui.






Maistas
Moderni pasaulio virtuvė su vietinių žaliavų improvizacijomis. Žavimės ir lygiuojamės į tai, ką siūlo šiuolaikinis gastronomijos pasaulis, tačiau ypatingai vertiname aplinką, kurioje gyvename ir kuriame. Lietuvos gamta ir jos ištekliai – neatsiejama mūsų virtuvės dalis.
Mūsų komanda
Naujų skonių paieškomis ir nostalgiškais patiekalais rūpinasi Restorano virtuvės šefas Gabrielius Zajac – 2018 – ais metais „Geriausio Lietuvos virėjo konkurse“ laimėjęs II-ąją vietą. Profesionali ir vieninga šefo komanda restorano svečiams kasdien kuria neužmirštamą nostalgiškos Palangos paveikslą.



